Periodiek Onderhoud - Jimmink

Zoekt u een zakelijk partner voor het uitvoeren van uw periodieke onderhoud? Bij Jimmink treft u de juiste specialisten waarbij dit in goede handen is. Of het nu gaat om preventief of correctief periodiek onderhoud: de medewerkers van Jimmink zijn altijd volledig gecertificeerd en uiterst vakkundig. Informeer naar onze mogelijkheden op het gebied van gasinstallaties, sanitair, centrale verwarming, regeltechniek en mechanische ventilatie- en leidingsystemen.

Jimmink werkt voor gebouwbeheerders, scholen, Verenigingen van Eigenaars en voor (zorg)instellingen. Vanzelfsprekend weten we van onze klanten exact welke installaties in welk object aanwezig zijn. Onze storingsdienst reageert adequaat, indien nodig met spoed op uw storingen: bewoners/huurders en gebruikers van uw objecten kunnen rechtstreeks met ons schakelen, desgewenst zonder tussenkomst van uw facilitaire dienst of gebouwbeheerder. Vanzelfsprekend verzorgen wij voor uw installaties ook het beheer op afstand.

In samenspraak bepalen we het juiste type onderhoud dat aansluit bij uw objecten. Daarbij streven we naar een maximale (energie)besparing en hebben we oog voor duurzaamheid. Graag informeren wij u over onze mogelijkheden en scherpe tarieven voor periodiek en meerjarig-onderhoud. Het onderhoud aan uw gebouwen is bij ons in goede handen; we zijn gespecialiseerd in het verbeteren of bijsturen van het onderhoud. Daarnaast implementeren we wettelijk erkende maatregelen.