Over Jimmink - Jimmink

Echte familiebedrijven, ze bestaan nog!

Jimmink is een echt familiebedrijf dat in 1961werd opgericht, we zijn vernoemd naar onze oprichter Henk Jimmink. Het bedrijf is overgegaan van vader op zoon; sinds 2002 is Jeroen van Dijk directeur.

Wat familiebedrijven uniek maakt is de passie voor het vak en de aandacht voor de klanten. Dit werd Jeroen van Dijk met de paplepel ingegoten. De liefde voor het vak houdt echter niet bij Jeroen van Dijk op. Net als zijn vader omgeeft hij zich graag met mensen die plezier in hun werk vinden; medewerkers die van hun vak houden en medewerkers die zich vaak voor langere tijd aan Jimmink verbinden. Jeroen is trots op het team: in totaal werken er 21 bevlogen, hardwerkende en betrouwbare specialisten. Vakmensen op het gebied van installaties, elektro- en gastechniek. Eén ding hebben ze gemeenschappelijk: ze doen méér dan u denkt!

Goed opgeleide medewerkers bepalen de kwaliteit.

Het is een hele bekende uitdrukking, maar nog steeds 100% raak: een bedrijf is net zo goed als haar mensen! Daarom is Jimmink niet alleen trots op z’n mensen, ze zijn er vooral ook zuinig op. Al onze medewerkers beschikken over de vereiste diploma’s en certificeringen. Daarnaast zetten we ons in om de medewerkers op het juiste niveau te houden en om nieuwe toetreders in het vak optimaal op te leiden. De medewerkers van Jimmink krijgen regelmatig bijscholing en als erkend leerwerkbedrijf verwelkomt Jimmink alle nieuwe mensen in het vak.

Wil jij ook werken bij een echt familiebedrijf waar je gehoord en gezien wordt? Solliciteer direct (link), ook wanneer je jouw diploma nog niet behaald hebt of juist een leerplek zoekt. We begeleiden je graag bij een loopbaan in ons mooie vakgebied.