Particuliere tips - Jimmink

  1. Uw dak en dakgoten zijn vaak uit het zicht. Toch adviseren wij u dak en goten regelmatig te reinigen: u voorkomt hiermee lekkage en daarmee vaak dure reparaties. Voorkomen is ook in dit geval beter dan genezen!
  2. In elke supermarkt zijn dure ontstoppingsproducten verkrijgbaar. Maar wist u dat een mix van soda en kokend water vaak net zo effectief is? Uw grootmoeder wist het in ieder geval wel.
  3. Zeep- en reinigingsmiddelen zijn er om goed schoon te maken. Helaas zijn ze niet altijd zo onschuldig als ze lijken. Uw kunststof dakbedekking kan er bijvoorbeeld slecht op reageren. Let er bij het ramenlappen op dat niet alles op uw dakbedekking lekt en blijft liggen. Spoel goed na met schoonwater.
  4. Er doen veel indianenverhalen de ronde over de warmtepomp: vaak is het inderdaad een energiebesparende investering. Dit gaat echter niet in alle gevallen op. Laat u daarom goed adviseren alvorens u besluit tot de aanschaf van een dure warmtepomp. Een goed advies kan u soms meer geld besparen dan de warmtepomp!